Werken bij Versteegen

"Als je eenmaal dat dak opstapt, wil je er niet meer vanaf!"

Werken als dakdekker bij Versteegen

Lekker werken in de buitenlucht, een flinke dosis humor, elkaar aanspreken op normen en waarden en een fijn teamgevoel: dat is wat we jou als werkgever bieden.

Iedereen wordt in alle facetten van ons bedrijf betrokken als ze ervoor open staan. Er zijn weinig gesloten deuren bij Dakdekkersbedrijf Versteegen. Alles staat hier voor je klaar: van fris in de koelkast tot de zonnebrand in de zomer. Als je goed bent in je vak en gemotiveerd bent om van iedere dag iets moois te maken, dan ga je hier slagen en je goed voelen.

Jonge techneuten leren het vak bij Dakdekkersbedrijf Versteegen

Ben je nog op zoek naar welke richting je op wil met je technische vaardigheden? Dan laten we je direct proeven aan alle aspecten van het dakdekkersvak. Je bent niet enkel een loopjongen maar wordt uitgedaagd om je specialisme te ontdekken. Je leert het vak van mannen met een hoop ervaring. We zijn eerlijk, betrokken met elkaar, er wordt gelachen en er wordt hard gewerkt. Dat zorgt voor een hoop waardering aan het einde van de dag: bij collega’s onderling, maar ook bij de klant die je blij hebt gemaakt.

Een kijkje door de ogen van collega's

Lees de verhalen van enkele van onze medewerkers, zo krijg je een nóg beter beeld van hoe het is om bij Dakdekkersbedrijf Versteegen te werken. 

Terko Hoeks

"Ik word als ZZP'er voor diverse projecten ingeschakeld."

Devi Bos

"Ik werk liever buiten dan de hele dag in een loods."

Rudi Versteegen

"Door gedrevenheid ben ik dit bedrijf begonnen."