Dakdekkers in het hart van Peel & Maas

"Advies begint altijd met kijken, luisteren, vragen en praten."

Over Dakdekkersbedrijf Versteegen

Bij Dakdekkersbedrijf Versteegen zijn er weinig gesloten deuren. Openheid, eerlijkheid en betrokkenheid vormen de basis voor onze bedrijfsvoering. Voeg een flinke scheut humor daaraan toe en je krijgt een mix die leidt tot gelukkige medewerkers én prachtige daken.

In heel gemeente Peel & Maas en de aangrenzende plaatsen staan we klaar voor dakrenovaties, nieuwbouwdaken, reparaties na lekkages en stormschade, zinkwerk, dakkapellen, duurzame daken en al het maatwerk wat daartussenin zit. We geloven in lokaal ondernemen en blijven te allen tijde nuchter. Ook in ons advies.

Advies begint altijd met kijken, luisteren, vragen en praten. Het gaat erom wat je wil met je dak en daar verzinnen wij de beste oplossing bij. Het gaat om de beste oplossing voor jou en niet degene die ons het meeste werk oplevert. Dat kan bijvoorbeeld alleen een kleine spoedreparatie zijn, als dat enkel nodig is, maar ook een complete renovatie van de dakconstructie met de meest duurzame en innovatieve oplossingen. De klant mag bij ons altijd meedenken. Je mag best dingen zelf doen, zolang de oplossing maar kwalitatief blijft. We helpen je zelfs mee om de dingen die je zelf kunt doen, zélf op te pakken, als dat je wat geld kan besparen!

Een kijkje door de ogen van collega's

Lees de verhalen van enkele van onze medewerkers, zo krijg je een nóg beter beeld van hoe het is om bij Dakdekkersbedrijf Versteegen te werken. 

Terko Hoeks

"Ik word als ZZP'er voor diverse projecten ingeschakeld."

Devi Bos

"Ik werk liever buiten dan de hele dag in een loods."

Rudi Versteegen

"Door gedrevenheid ben ik dit bedrijf begonnen."