Een dakrenovatie vraagt om een partij die weet waar ze het over heeft.

Het renoveren van een dak brengt voor ieder type dak andere vragen en andere oplossingen met zich mee. Om die vragen te beantwoorden met goede oplossingen, heb je een partij nodig die weet waar ze het over heeft. Je kunt hieronder lezen hoe wij dat aanpakken, maar even bellen mag natuurlijk ook!

Renovatie pannendak

Bij de renovatie van een pannendak moeten er vooraf een aantal keuzes gemaakt te worden:

  • Welk isolatiemateriaal gaan we gebruiken?
  • Welke kleur en model pannen gaan we gebruiken?
  • Hoe gaan we de afwerking van het dak verzorgen?

Om deze vragen te beantwoorden gaan we eerst goed in gesprek. We laten je voorbeelden zien en leggen nuchter uit wat de voor- en nadelen van alle mogelijkheden zijn. Na het maken van de keuzes, is het helder wat we moeten maken.

Vaak moeten we beginnen met sloopwerkzaamheden van de verouderde dakconstructie. Mogelijk moeten we hierbij asbest verwijderen. We maken alles vooraf inzichtelijk en daarom zijn er bij Versteegen nooit onverwachte kosten.

Renovatie Bitumen dak (plat dak)

Bij de renovatie van een bitumen dak, kijken we eerst wat er bouwfysisch allemaal mogelijk is. Plat gezegd zijn er twee opties: overlagen (een nieuwe laag bitumen eroverheen leggen) en waar mogelijk na isoleren óf de complete constructie renoveren. Een middenweg zit hier bijna nooit tussen.

Wat de beste keuze hierin is, bespreken we graag samen. Dat is afhankelijk van het doel van de renovatie. We willen dat je een oplossing krijgt die voor jou werkt. Dat lukt ons alleen door goed naar je te luisteren en de juiste vragen te stellen. Door onze ervaring kunnen we vaak snel tot een passend advies komen. Daarna is het voor jou en voor ons duidelijk hoe we je bitumen dak gaan renoveren.

Renovatie speciale daken

Voor ieder klein detail hebben we bij dakdekkersbedrijf Versteegen wel iemand die er goed in is. Van zink- en felswerk tot leien daken en de voorbereidende werkzaamheden voor zonnepanelen. Daarnaast putten we uit een enorm groot netwerk, waarin altijd wel een oplossing voor je dak te bedenken is.

VRAAG
HET AAN
RUDI!

Je wil iets met je dak: renoveren, een nieuwe dakkapel of misschien wel iets heel unieks. Vaak moet je eerst iemand spreken om een goed gevoel te krijgen, dus bel gerust!

Weet je al zeker dat je ons wil inschakelen? Mooi! Vraag een kennismakingsgesprek aan en we nemen snel contact met je op.