Dakkapellen en dakramen

Vaak weet je al exact wat je wil. Laten we dat gaan bouwen!

Je wilt van een zolder een slaapkamer maken, of je bent gewoon op zoek naar meer ruimte. Je kunt dan een dakraam maken, maar ook een dakkapel. Vaak weet je al exact wat je wil. De vraag die we veel krijgen: hoelang duurt het en hoelang hebben we er overlast van? Daar zijn een aantal mogelijkheden in.

We kunnen de dakkapel prefab in eigen werkplaats maken en vervolgens plaatsen, maar als dit niet mogelijk is kunnen we de dakkapel ook ter plaatse maken. We zorgen ervoor dat we zo efficiënt mogelijk werken en de overlast zo veel mogelijk beperken.

Bij een prefab dakkapel moet je denken aan een dag die we voor de plaatsing nodig hebben. We komen zelf met een kraan en zorgen dat alles netjes wordt opgeleverd. Bij het maken van het dakraam of de dakkapel ter plaatse, geven we vooraf een inschatting van de duur van de werkzaamheden. Dat is o.a. afhankelijk van het type dak en het type dakraam of dakkapel.

VRAAG
HET AAN
RUDI!

Je wil iets met je dak: renoveren, een nieuwe dakkapel of misschien wel iets heel unieks. Vaak moet je eerst iemand spreken om een goed gevoel te krijgen, dus bel gerust!

Weet je al zeker dat je ons wil inschakelen? Mooi! Vraag een kennismakingsgesprek aan en we nemen snel contact met je op.