het verhaal van Terko Hoeks

"Hier vragen we zelf of er op zaterdag nog iets te doen is!"

"Ik doe vooral de platte daken, maar alle werkzaamheden kan ik uitvoeren. Een groot deel van mijn rol binnen Versteegen is het begeleiden van jonge jongens. Op tijd komen en gemotiveerd zijn vind ik het allerbelangrijkst. Als je bijvoorbeeld rommel ziet liggen, loop je er niet overheen maar je ruimt het op.

Je moet hier wel houden van humor en open staan om te leren. En ook flexibel zijn en niet over je heen laten lopen. Er wordt verwacht dat je de vrijheid neemt om zelf met een oplossing te komen. En maak dan maar eens een fout, geen probleem! Dat lossen we samen wel weer op. Je krijgt de kansen om jezelf te ontwikkelen en als je die vastgrijpt, dan heb je hier een super fijne werkplek.

Vanaf 2007 ben ik zelfstandig ondernemer. Nu werk ik bij veel verschillende projecten als ZZP'er voor Versteegen. Dat laat ook wel zien dat Rudi mensen erbij wil, die het vakmanschap kunnen doorgeven op jonge jongens. De mensen voelen zich goed hier. Dat blijkt wel uit de vraag van de jongens zelf, of er op zaterdag nog iets te doen is!"

Een kijkje door de ogen van collega's

Lees de verhalen van enkele van onze medewerkers, zo krijg je een nóg beter beeld van hoe het is om bij Dakdekkersbedrijf Versteegen te werken. 

Terko Hoeks

"Ik word als ZZP'er voor diverse projecten ingeschakeld."

Devi Bos

"Ik werk liever buiten dan de hele dag in een loods."

Rudi Versteegen

"Door gedrevenheid ben ik dit bedrijf begonnen."