Vanaf 9 t/m 27 juli genieten wij van onze vakantie!
Het verhaal van Rudi Versteegen

"De gedrevenheid om iets voor mezelf te doen, leidde tot de oprichting van dit bedrijf."

"Al vrij snel had ik in de gaten dat dakdekken een mooi vak is. Ik zeg wel eens: als je eenmaal op dat dak zit, wil je er niet meer vanaf! De gedrevenheid om iets voor mezelf te doen heeft uiteindelijk geleid tot de oprichting van dit bedrijf.

Na verschillende stappen in mijn carrière, wilde ik terug het dak op. Dakdekkersbedrijf Versteegen was een feit en als dat in korte tijd een succes wordt, geeft dat veel voldoening.

Er is te veel schaarste op het gebied van dakdekkers. Daarom zijn er niet veel specifieke opleidingen voor dit vak. Ik vind het belangrijk dat het ambacht wordt doorgegeven, dus bij Versteegen leiden we de mensen zelf op. Ik wil dat er leermeesters zijn, die de jonge jongens bij de hand nemen en ze de kneepjes van het vak leren. Als die dan volledig zelfstandig kunnen werken, geven zij het vak op hun beurt weer door aan een volgende nieuweling. Zo zorg je voor kwaliteit en een toekomst voor het dakdekkersvak."

Een kijkje door de ogen van collega's

Lees de verhalen van enkele van onze medewerkers, zo krijg je een nóg beter beeld van hoe het is om bij Dakdekkersbedrijf Versteegen te werken. 

Terko Hoeks

"Ik word als ZZP'er voor diverse projecten ingeschakeld."

Devi Bos

"Ik werk liever buiten dan de hele dag in een loods."

Rudi Versteegen

"Door gedrevenheid ben ik dit bedrijf begonnen."